Polední menu

Pondělí 15.4.
Květáková 1,7,9
1. Pečené krůtí bochánky, bramborová kaše, salát 1,7 106,-
2. Vepřová pastýřská pochoutka sypaná sýrem, 3ks bramborové placičky 7 106,-
3. Zeleninový salát s kuřecím masem a olivami, dressing, toust 1,3,7 106,-

Úterý 16.4.
Hrstková 1
1. Zapékané těstoviny s uzeným masem, vejci a sýrem, okurek 1,3,7 96,-
2. Vepřová panenka s houbovou omáčkou z lišek, dušená rýže 1,7 106,-
3. Mozarella s cherry rajčátky, polníčkem, balsamikem a oliv. olejem, toust 1,3,7 106,-

Středa 17.4.
Vývar s nudlemi a zeleninou 1,7,9
1. Kuřecí směs se sušenými rajčaty a česnekem, kuskus 1,7 106,-
2. Smažený karbanátek, hlávkové zelí, vařený brambor 1,3,7 106,-
3. Tvarohové knedlíky plněné jahodou s máslem a cukrem 1,3,7 106,-

Čtvrtek 18.4.
Koprová s vejci 1,3,7
1. Kuřecí plátek s holandskou omáčkou a chřestem, vařený brambor 1,3,7 106,-
2. Pečená vepřová líčka, dušený špenát, bramborový knedlík 1,3,7 106,-
3. Zeleninový salát s krůtími řízečky v kukuřičných lupínkách, dressing, toust 1,3,7 106,-

Pátek – sobota 19. – 20.4.
Vývar s nudlemi a zeleninou 1,3,7,9
1. Špíz z vepř. panenky se slaninou a cibulí, opék. brambory, tatarská omáčka 1,3,7 106,-
2. Krůtí roláda plněná velikonoční nádivkou, bramborová kaše, salát 1,3,7 106,-

Neděle velikonoční 21.4. – ZAVŘENO

Ke každému menu si místo přílohy můžete objednat přílohu z čerstvé zeleniny.
Změna menu vyhrazena.


PDF Menu ve formátu A4 ke stažení ZDE
Seznam alergenů je k dispozici ZDE

Přijímáme stravenky: