Polední menu

Pondělí 19.2.
Žampiónová polévka 1,7
1. Kuřecí směs se šunkou a nivou ve smetan.omáčce, 3ks placičky 1,3,7 96,-
2. Krkovička pečená na černém pivu a cibuli, šťouchané brambory, salát 1,7 96,-
3. Zeleninový salát se smaženým sýrem, dressing, toust 1,3,7,11 96,-

Úterý 20.2.
Vývar s nudlemi a zeleninou 1,3,7,9
1. Smažené krůtí řízečky, bramborová kaše, salát 1,3,7 96,-
2. Španělský ptáček z vepřového filé, dušená rýže 1,7 96,-
3. Zeleninový salát s tuňákem a sázeným vejcem, dressing, toust 1,3,7,11 96,-

Středa 21.2.
Frankfurtská polévka 1,7
1. Kuřecí plátek na paprice, halušky (knedlík) 1,3,7 96,-
2. Smažené karbanátky, hlávkové zelí, vařený brambor 1,3,7 96,-
3. Palačinky plněné tvarohem s ovocem, cukrem a karamelem 1,3,7 96,-

Čtvrtek 22.2.
Květáková polévka 1,7
1. Krůtí plátek na listovém špenátu se smetanou, gratin. brambory 1,7 96,-
2. Hovězí guláš, houskový knedlík 1,3,7 96,-
3. Zelenin. salát s kuřecím masem a gril.ananasem, dressing, toust 1,3,7,11 96,-

Pátek 23.2.
Rajská s těstovinami 1,3,7
1. Čočka na kyselo, uzené vepřové filé, sázené vejce, chléb 1,3,7 96,-
2. Dva druhy masa s bylinkovým máslem, opékané brambory 1,3 96,-
3. Zeleninový salát s kuřecím masem a tortellini, dressing, toust 1,3,7,11 96,-

Sobota – neděle 24.2. – 25.2.
Vývar s těstovinami a zeleninou 1,3,7,9
1. Pečené krůtí bochánky, bramborová kaše, salát 1,3,7 96,-
2. Hovězí svíčková na smetaně s brusinkami, houskový knedlík 1,3,7 96,-

Ke každému menu si místo přílohy můžete objednat přílohu z čerstvé zeleniny.
Změna menu vyhrazena.


PDF Menu ve formátu A4 ke stažení ZDE
Seznam alergenů je k dispozici ZDE

Přijímáme stravenky: